Leikkimökki

Leikkimökkikuume iski, joten ei auttanut muu kuin aloittaa leikkimökin metsästys. Laitoin paikallislehteen ilmoituksen, että halutaan ostaa edullinen leikkimökki. Olin lähes varma, etten saisi yhtään yhteydenottoa! Yllätys oli kuitenkin positiivinen, sillä puhelin soi lähes kymmenen kertaa kyseisen asian tiimoilta. Muutamia mökkejä tarjottiin ilmaiseksi ja kallein tarjottu leikkimökki oli 250 euroa. Valinnanvaraa siis oli!

Kävimme lasten kanssa katsomassa useita mökkejä. Päädyimme valitsemaan mökkimme kuljetettavuuden, koon sekä kunnon perusteella. Tämä mökki oli helpoiten kuljetettavissa eli mökin viereen pääsi hiabilla nostamaan sen kyytiin. Lisäksi leikkimökki ei ollut pienen pieni ja se oli suhteellisen hyvässä kunnossa. Ohjeeksi Jampalta sain, kun lähdimme mökkejä katsomaan, että katto täytyy olla kunnossa. Tämän mökin huopakatto on ehjä, se on uusittu joitakin vuosia sitten. Ainoa ”vika” siis on rapistuva maali.  Hintaa meidän leikkimökillä oli 50 euroa.  Mökki on siis juuri sitä mitä etsinkin! Tuunaamalla tästä saadaan kiva ja oman näköinen mökki lapsille ja minä pääseen lempipuuhaani, suunnittelemaan ja toteuttamaan muutosta, sisustelusta puhumattakaan. Sormet jo syyhyää päästä mökin kimppuun!

Perjantaina leikkimökki siirrettiin meidän pihalle.  Etukäteen hieman pelkäsin, että kuinka se kestää siirtämisen,mutta hienostihan se nousi ehjänä. Tosin tilan ahtauden vuoksi mökkiä ei saatu nostettua naapurin pihan kautta meidän takapihallemme, vaan nyt leikkimökki odottaa etupihalla kantamista. Täytyy siis värvätä joukko vahvoja kantajia siirtämään se takapihalle. Talkoot siis tiedossa!

Lähipäivinä täytyy aloittaa putsausoperaatio ja maalaus.  Veeti haluaisi tehdä mökistä vaaleanpunaisen, koska Aada kuulemma pitäisi siitä.  Väristä olemme hieman eri mieltä, joten jääköön tuleva väritys vielä salaisuudeksi!

Mainokset

Yksi vastaus to “Leikkimökki”

  1. Onnea! Upea löytö halvalla. Nyt vaan sitten huonekaluja nikkaroimaan ja maalaamaan 😀 Täytyy tulla katsomaan ennen lolman loppua. Kantamaan en lupaudu…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: