Höpinäpöpinää

Siellä se Jamppa sorvailee autotallissa ja mä mietin kovasti ”tilauslistaa” … Deko lehden kannessa 2/11 oli mielestäni hauska pöytä, joka sopisi tähän meidän tämän hetkiseen  ”sorvaus”-teemaan ja myös olohuoneeseemme.

Näytin kuvan ja sanoin, että taiteilija saa vapaat kädet, mutta pyydettiinkin tarkat mitat. Eli tänään olen sitten luonnostellut mittatilaustyönä tehtävää omannäköistä pöytää. Mulla on jo paikkakin tiedossa eli mitat oli melko helppo suunnitella! Enpä oo koskaan ennen saanut täysin omien mittojen ja kuvien perusteella valmistettua huonekalua! Saas nähdä miten tämä tiimityö rupeaa sujumaan, kun ”tilailen” mun lennokkaita visioitani! Toivottavasti hyvin ja tuottoisasti! Toistaiseksi ei ollakaan taidettu yhdessä (remontoinnin lisäksi) toteuttaa kuin muutama valaisinprojekti.  Täytyypä esitellä nekin joku kerta täällä, kunhan saan kuvattua!

Muita esineitä, joita aion ”tilailla” on perinteiset kynttilänjalat, kumpuileva seinäkello, valaisimen jalka, leikkiastiat… Eli kyllähän noita keksii ja kun vielä katselee niitä ihania sisustuslehtiä taas uusin ja tarkemmin silmin, niin eiköhän sieltäkin niitä visioita saada vielä lisää…

Ja sitten asiaa verhoista… Luulenpa, että mun on harkittava verhojen hankkimista meidän nykyiseen makuuhuoneeseemme (tuleva työhuone), koska aamuaurinko paistaa ihanasti suoraan sisälle! Aurinko on ihana, mutta se ei, että Aada herää klo 5 jälkeen auringon noustessa! En erityisemmin kaipaisi verhoja, mutta… Tästä johtuen meillä (tai paremminkin minulla) on ongelma, minkälaiset verhot??? Tai siis lähinnä mikä kangas? Koska työhuone ei koe muodonmuutosta ihan hetkeen, pitäisi keksiä hieman pitkäikäisempi ratkaisu tai vaihtoehtoisesti sellainen, että verhot kävisivät sitten myös muualle.

Yksi ratkaisu saattaisi olla tässä. En ole koskaan ajatellut, että seinällemme tulisi Marimekon tapettia, koska ne on jotenkin niin tunnistettavia. Vaikea selittää… No, joka tapauksessa, ihastuin tähän seuraavan tapettiin! Kyseessä on Marimekon Ruutukaava.

Tapetti olisi melko mainio juurikin työhuoneen seinälle! Koska ajankohtainen hankinta tällä hetkellä on verhot, niin heräsikin ajatus hankkia samaisella printillä olevat verhot. Kangasta saa kolmea eri väriä, joista kaikista kuva alla. Eniten miellyttää kokonaan mustavalkoinen tai sitten se missä on ripaus punaista ja sinistä. Jottei tämä verhojen hankinta olisi liian helppoa, niin kyseistä kangasta ei enää saa suomesta! Onneksi sentään ulkomailta näyttää vielä löytyvän. Täytyy hetki vielä makustella ja pohtia muita vaihtoehtoja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: