Opiskelu on mahtavaa!!!!! Rock and roll!!!!

Kyllä ihminen on joskus osannut olla väärässä, kun on sanonut, ettei jaksa opiskelua enää sekuntiakaan. Nyt kun nimittäin olen ollut opin tiellä reilut kaksi viikkoa niin olen huomannut pari pikku juttua. Ensimmäinen asia on se, että en ole vuosiin ollut näin rentoutunut. Lähes täydellisen relaksoitumisen on mahdollistanut täydellinen vapaus… siis vapaus siitä, ettei tarvitse vastata mistään eikä kenestäkään muusta paitsi itsestään. No ehkä siinäkin on ihan tarpeeksi kun yrittää itsensä kanssa tulla toimeen(vaikka olenkin selvänä symppis ja humalassa huippu jätkä). Edellistä(symppis juttua) ei ainakaan tue MBTI-testi mikä tehtiin maanantaina. No kylläpäs sitä juttua nyt taas riittää näin verbaalisessakin muodossa, ehkä pitää siirtyä itse asiaan eli talon uuteen lämmitysjärjestelmään ja kertoa se toinen opiskeluun liittyvä juttu myöhemmin.

Pari viikkoa sitten talosta vietiin pois öljykattila vm-76 ja tilalle tuotiin IVT-greenline ht9 maalämpöpumppu. Alkuun pumppu laitettiin lämmittämään sähkövastuksella. Lämpökaivo saatiin porattua valmiiksi viime viikolla ja maanantaina kaivolta saatiin putket vedettyä pumpulle. Tänään on sitten koko järjestelmä saatu valmiiksi kun lämmönkeruupiiri on kytketty pumpulle.

Tuntuu se kikotin jotenkin toimivan kun vaimo kertoi sisälämpötilan olevan 23 astetta ja lämpöilan säädöt oli puolivälissä. Odotan innolla, että pääsen kotiin katsomaan uutta kikotinta toiminnassa.

Pikkasen nää opiskelu jutut häiritsee noita koti juttuja, mutta onneksi kotona on reipas ja aikaan saava vaimo, jolla ei sormi mene suuhun missään tilanteessa.

Nyt on kohta kolme viikko opiskeltu Lappeenrannassa ja etäjakso häämöttää. Eli seuraavat pari viikkoa olisi sitten koti juttuja. No olen yrittänyt tehdä etätehtäviä etukäteen, jotta olisi aikaa touhuta vähän sen torpan kanssa. Siitä johtuen jos on hirveästi kirjoitusvirheitä, niin ne johtuvat siitä, että olen tänäänkin yötä myöden suoltanut kaiken maailman jargonia paperille. Jos sen parin viikon aikana sais vaikka poikien huoneeseen tehtyä jotain niin se olisi aika kova juttu. Vaikka edes tapettia seinille tai mattoa lattiaan, no aika näyttää. Keittiötä ruvetaan tekemään vasta sitten kun ollaan kotiuduttu kokonaan täältä kaakonkulmalta.

Eiköhän tää sit rep ollu tässä, täytyy ruveta nukkumaan, että jaksaa taas huomenna keskiviikkona opiskella ahkerasti….

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: