Uusi vuosi uudet kujeet!

Vuosi on vaihtunut ja samoin myös talomme lämmitysjärjestelmä. Uusi ”kone” (kertokoon Jamppa tekniset tiedot ja yksityiskohdat tarkemmin)  on jo asennettu puretun öljykattilan tilalle ja tällä hetkellä talo lämpiää sähköllä. Kaivon poraukset ovat jo käynnissä viidettä päivää ja eilen illalla porattavaa oli jäjellä enää 60m. Muutaman päivän kuluttua talomme lämpiää sitten maalammöllä!

Olohuoneemme on myös saanut uuden ilmeen uusien sohvien ja verhojen myötä.   Vanha divaanisohvamme ei millään sopinut tähän olkkariin, joten oli ”pakko” ostaa uudet sohvat.  Päädyin ostamaan kaksi Furninovan mustaa sohvaa. Kovasti ensin mietin ja mittailin, että onkohan kaksi sohvaa kuitenkin liikaa, tuleeko ahdasta… Mutta nyt kun sohvat on saatu paikoilleen, niin olen enemmän kuin tyytyväinen! Olohuone näyttää jopa entistä avarammalta! Niitä valkoisia seiniä vielä odotellaan…

Tosta alimmasta kuvasta näkeekin hyvin verhojen lisäksi myös olkkarin ikkunoista avautuvan maiseman. Pihalla kasvaa kymmenkunta suurta omenpuuta, joita ei ihan muutamaan vuoteen ole kukaan leikannut. Puiden leikkaamista ja karsimista siis tiedossa kevään kuluessa! Neljä puuta Jamppa jo kaatoikin talon päädystä ja yhden takapihalta maalämpökaivon porauksen tieltä.

Olohuoneen sisustuksesta pääsinkin näköjään jo loikkamaan omenapuihin ja pihatöihin, mutta palataan niihin vähän keväämmällä ja jatketaan vielä aiheesta olohuone.

K0vasti tekisi mieli olohuoneeseen jo ruveta tekemään ja ripustelemaan tauluja, mutta ehkä täytyy malttaa vielä hetki. Veeti keksikin yksi ilta hyvän idean, kun katselimme kotimme toistaiseksi tyhjiä seiniä: maalataan ja askarrellaan jokaiselle seinälle taidetta ja pidetään sitten hieno taidenäyttely.  On tainnut tämä askartelukipinä tarttua jo lapsiinkin! 😉 Kovasti on jo visioita tauluista ja seinätekstiileistä sekä niiden paikoista. Osaa olen jo ruvennut tekemään ja osa on vielä pohdinta-asteella. Luulenpa, että voisin Veetin kanssa sen taidenäyttelyn toteuttaakin, ainakin täällä blogissa jos ei muuten!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: